MENY Skalborg Bakke

Menuer og bestillinger

  • Se alle
  • Special smørrebrød
  • Kødkasser fra MENY slagteren
  • Pålægs-kagemand
  • Slagterens Nem Meny til 2 personer
  • Sandwich og brød
  • Smørrebrød
  • Studenter Fest
  • Buffet og anretninger
  • Brød og Smør
  • Fest-menuer
  • Fisk
  • Nem mad til 2 personer
  • Natmad
  • Rabatkode tilbud

Menuer og bestillinger

Menuer og bestillinger

69 varer
Tilbehørs Buffet
Tilbehørs Buffet Minimum 10 kuverter 7995
Brunch til 2
Brunch til 2 Lad MENY stå for det gode tilbehør, til det gode morgenbrød fra bageren. Så er der serveret brunch ud over det sædvanlige. 12995
Brunch Buffet
Brunch Buffet Minimum 10 kuverter 13995
Delikatesse Buffet
Delikatesse Buffet Minimum 6 kuverter 13995
Frokost Buffet
Frokost Buffet Minimum 10 kuverter 13995
Frokostplatte til 2
Frokostplatte til 2 Dansk frokost klassiker med stegte fiskefilet, skiver af kamsteg og leverpostej med bacon. Husk at købe et godt brød til. 11995
Stor Frokost Buffet
Stor Frokost Buffet Minimum 10 kuverter 18995
Herregårds Buffet
Herregårds Buffet Minimum 10 kuverter 15995
Tapas - klassisk
Tapas - klassisk Til 2 personer Sydlandsk inspireret pølse og nøje udvalgt klassiske oste med pesto, oliven og semi-dried tomater Vi anbefaler brød fra Lagkagehuset eller surdejsbrød fra il fornaio i vores frostmontre Bemærk: billedet er vejledende og kan variere 179,-
Tapas - Luxus
Tapas - Luxus Til 2 personer Sydlandsk inspireret pølse, lufttørret skine og nøje udvalgt klassiske oste med pesto, oliven og semi-dried tomater, fyldte abrikoser og dadler med ost, mozarella kugler, stegt kylling svøbt i bacon og lidt tilhørende sødt. Vi anbefaler brød fra Lagkagehuset eller surdejsbrød fra il fornaio i vores frostmontre Bemærk: billedet er vejledende og kan variere 198,-
Tapas - Delikatessens Signature
Tapas - Delikatessens Signature Til 2 personer Sydlandsk inspireret Tapas, krydret med det nordisk køkken. med et touch af delikatessens selection til dagen. Velbekomme Vi anbefaler brød fra Lagkagehuset eller surdejsbrød fra il fornaio i vores frostmontre Bemærk: billedet er vejledende og kan variere 249,-
Pølsebord nr.1 - klassisk
Pølsebord nr.1 - klassisk Minimum 10 kuverter 99,-
Pølsebord nr.2
Pølsebord nr.2 Minimum 10 kuverter 129,-
Stegt hakkebøf med spejlæg
Stegt hakkebøf med spejlæg Stegt hakkebøf med spejlæg med pynt med rugbrød fra Lagkagehuset. Bemærk: billedet er vejledende og kan variere 75,-
Luksus smørrebrød
Luksus smørrebrød Frit valg 45.-
Hel skinke af gris
Hel skinke af gris Vores egne slagtere skærer og pakker til frost 598,-
Hel forende af gris
Hel forende af gris Vores egne slagtere skærer og pakker til frost 598,-
Hel Midterstykke af gris
Hel Midterstykke af gris Vores egne slagtere skærer og pakker til frost 598,-
1/2 Gris
1/2 Gris 1795,-
Burgerkit med flæskesteg
Burgerkit med flæskesteg 9995
Burgerkit med hakkebøf
Burgerkit med hakkebøf 9995
Bøfsandwich kit
Bøfsandwich kit 9995
Rødspættefilet paneret 5kg.
Rødspættefilet paneret 5kg. 450,-
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2 17995
Schnitzel med bearnaise kartofler
Schnitzel med bearnaise kartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Tortillas med oksekød
Tortillas med oksekød Steges i forvarmet ovn 15-20 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 9995
Oksemedaljon med kryddersmør
Oksemedaljon med kryddersmør Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 15995
Kyllingebryst med bacon og flødekartofler
Kyllingebryst med bacon og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Varmebehandles grundigt til en kernetemperatur på 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 8995
Lasagne
Lasagne Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med chorizo og  baconkartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med chorizo og baconkartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Oksegryde med bacon og kartoffelmos
Oksegryde med bacon og kartoffelmos Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Forloren hare i vildsauce
Forloren hare i vildsauce Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Hakkebøf bearnaise med kartoffel
Hakkebøf bearnaise med kartoffel Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kylling i karry med ris
Kylling i karry med ris Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Gyros af gris med bearnaise på bund af kartofler
Gyros af gris med bearnaise på bund af kartofler Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Appetizer 3 forskellige
Appetizer 3 forskellige Minimum 10 kuverter 1995
Viser 40 ud af 69 produkter

Åbningstider

Mandag til Fredag 8.00 - 20.00 Lørdag og Søndag 8.00 - 18.00

Kontakt os

Otto Mønsteds Vej 1 9200 Aalborg SV

Tlf: +45 96 346 400 E-mail: 050083@meny.dk CVR-nummer: 35789308

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se Kontrolrapport